Strict Standards: Declaration of MY_Exceptions::show_404() should be compatible with CI_Exceptions::show_404($page = '', $log_error = true) in /home4/r44636emil/public_html/application/core/MY_Exceptions.php on line 12

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Emilia Szuszmann
EN | RO

Acasa / Burse /

Bursa

Sunt singurul agent educaţional din România care a stabilit o bursă pentru studenţii trimişi la studii. Sunt două categorii de burse, ‘Student in Denmark Scholarship’ şi ‘Student in UK Scholarship’. Când am început activitatea, în 2007, vroiam să îi ajut şi pe alţii să studieze, să călătoreasca, să experimenteze.

Nu am uitat scopul activităţii mele şi 2012 a fost primul an în care am acordat bursa de 500 euro, lui George Brad, din Alba Iulia, Liceul de Artă. De ce ? Pentru că el m-a contactat că vrea să aplice, am fost la liceu şi în urma prezentării, încă 9 colegi de ai lui sunt momentan studenţi în Danemarca. Deşi erau concurenţa lui directă, el a fost fair play şi i-a încurajat să aplice. Şi s-a întâmplat un fapt extraordinar: toţi au fost admişi! Îl apreciez pe George pentru maturitate şi fair-play, George care acum are 2 job-uri în Aarhus, studiază în paralel Architectural Technology and Construction Management şi a luat viaţa în piept.

Succes! :)


Parteneri

via tekouk

Business Academy Aarhus
University College of Northern Denmark (UCN)Lillebaelt Academy
Copenhagen Business Academy