Strict Standards: Declaration of MY_Exceptions::show_404() should be compatible with CI_Exceptions::show_404($page = '', $log_error = true) in /home4/r44636emil/public_html/application/core/MY_Exceptions.php on line 12

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Emilia Szuszmann
EN | RO

Acasa / Consiliere / 7 puncte forte ale mele /

7 puncte forte ale mele

Consilierea include 7 puncte foarte importante. Sunt punctele forte care mă recomandă, dar şi cele importante pentru mine în lucrul cu elevii şi părinţii.

  1. Experienţa studiului în Olanda şi experienţa predării la Universitatea de Vest din Timişoara, catedra de Comunicare. Am experienţa consilierii a sute de elevi şi studenţi şi a vizitelor universităţilor din Danemarca, Olanda şi Anglia. Am participat la conferinţe pe educaţie în Polonia, Estonia şi Olanda.
  2. Experienţa vizitelor lunare a liceelor din ţară, de la Timişoara până la Constanţa sau Tulcea, de la Sibiu la Râmnicu Vâlcea sau întreg Maramureş. Nu îmi place teoria, fără practică. Iar combinate pot da rezultate excelente pentru dosarele candidaţilor.
  3. Rezultate concrete. Din 2007 până azi procentul de reuşită a celor care au apelat la serviciile mele sau a echipei conduse de mine a fost în fiecare an de 95%. Din cei 95% fac parte peste 500 de tineri din toată ţara.
  4. Singurul agent educaţional din România care a stabilit o bursă pentru studenţii trimişi la studii. În 2012 a fost primul an în care am acordat bursa de 500 euro, lui George Brad, din Alba Iulia, Liceul de Artă (vezi poză). Pe ce criterii ? George m-a contactat că vrea să aplice, am fost la liceu şi în urma prezentării, încă 9 colegi de ai lui sunt momentan studenţi în Danemarca. Deşi erau concurenţa lui directă, el a fost fair play şi i-a încurajat să aplice. S-a întâmplat un fapt extraordinar: toţi au fost admişi! L-am apreciat pe George pentru maturitate şi fair-play. George are acum 2 job-uri în Aarhus şi a luat viaţa în piept. Succes! :)
  5. Respect. Vreau ca cei ce aplică să simtă că au păşit deja în Danemarca sau în Anglia sau în Olanda încă de la primul contact cu mine prin respect, parolism, punctualitate, valoare şi, nu în ultimul rând, rezultate.
  6. Disponibilitate. Orarul meu de lucru on line şi telefonic începe la 10 dimineaţa şi se întinde de multe ori până la 11 seara înainte de deadline-ul de aplicare. Ştiu că elevii au ore şi meditaţii, de aceea şedinţele on line se impun a fi făcute de la 3 la 10 seara. Răspunsul la email îl veţi primi în maxim 10 ore de la trimiterea lui.
  7. Îmi place ceea ce fac.

Parteneri

via tekouk

Business Academy Aarhus
University College of Northern Denmark (UCN)Lillebaelt Academy
Copenhagen Business Academy