Strict Standards: Declaration of MY_Exceptions::show_404() should be compatible with CI_Exceptions::show_404($page = '', $log_error = true) in /home4/r44636emil/public_html/application/core/MY_Exceptions.php on line 12

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Emilia Szuszmann
EN | RO

Despre mine  

Acasa / Despre mine / Viziune si misiune /

Viziune și misiune

Când valoare generezi, oportunităţi creezi.

Ofer calitate, deci ofer oportunităţi reale. De aceea, din 2007 până azi sunt încă pe piaţă, sute de tineri trimişi la studii cu un procent de acceptaţi în fiecare an de 95% din cei ce aplică cu ajutorul meu.

Sună pompos, exagerat? Poate. Însă, acesta e adevărul şi sunt adepta adevărului în colaborarea cu aplicanţii, a ascultării a ceea ce vrea aplicantul şi, mai ales, a respectului. Vreau ca cei ce aplică să simtă că au păşit deja în Danemarca sau în Anglia sau în Olanda încă de la primul contact cu mine prin respect, parolism, punctualitate, valoare, şi nu în ultimul rând, rezultate. Iar tot procesul de aplicare este transformat în unul de învăţare în acelaşi timp. Pentru că experienţa în sine de a face dosarul este extrem de importantă.

De exemplu, puţini ştiu că felul în care construiţi scrisoarea de motivaţie contează 50% în acceptul vostru. Ce înseamnă scrisoare de motivaţie sau de intenţie, ce înseamnă termenii de pe site-urile facultăţilor, cum să căutati ce aveţi nevoie, puteţi afla în timpul consilierii; ce presupune interviul cu universitatea la care aplicaţi, pe Skype sau faţă în faţă, de asemenea este în sine o experienţă, şi veţi învăţa şi aceste lucruri. În toate aceste etape aveţi consilierea mea pas cu pas.


Parteneri

via tekouk

Business Academy Aarhus
University College of Northern Denmark (UCN)Lillebaelt Academy
Copenhagen Business Academy