Strict Standards: Declaration of MY_Exceptions::show_404() should be compatible with CI_Exceptions::show_404($page = '', $log_error = true) in /home4/r44636emil/public_html/application/core/MY_Exceptions.php on line 12

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Emilia Szuszmann
EN | RO

Despre mine  

Acasa / Despre mine / Stiri /

Despre educaţie în Europa, la centrul Europe Direct Argeş

De Ziua Europei, 9 mai 2013, am fost invitată de Centrul Europe Direct Argeş pentru a susţine o prezentare pe partea de educaţie în Europa. Evenimentul s-a numit "EU în Europa, prezent şi perspective". M-am aflat pe o listă de invitati care au vorbit la rândul lor despre programul Erasmus, Europass, CV şi documente universal acceptate în Europa sau EURES - cererea forţei de muncă dinspre vest înspre România. La eveniment a fost prezentă şi coordonatoarea Centrelor Europe Direct România - Ioana Marchiş.

Prezentarea mea s-a numit "Orientare educaţională pentru nivelul universitar în Europa". Au fost prezenţi liceeni piteşteni, iar după prezentare am discutat mai în detaliu cu ei despre facultăţi, decizii de studiu, buget, opţiuni.

* Notă:
Echipa Centrului Europe Direct din cadrul Bibliotecii Judeţene "Dinicu Golescu" Argeş este o echipă tânără, profesionistă şi dinamică. Apreciez munca şi mulţumesc directorului bibliotecii Octavian M. Sachelarie, Mihaela Voinicu şi Ionela Panait - coordonatoarelor Europe Direct Argeş.Clădirea în sine a Bibliotecii este un adevărat depozit de cultură, cu săli de lectură, cu departamanent de carte religioasă, tehnică, arhivă de ziare, volume rare şi de editie şi multe altele.

Îi chiar invidiez pe piteşteni pentru minunatul sediu şi conţinut al Bibliotecii :).


Fotografii

 

>>Inapoi

Parteneri

via tekouk

Business Academy Aarhus
University College of Northern Denmark (UCN)Lillebaelt Academy
Copenhagen Business Academy